Peilingen

Peilingen.jpg

Wat Groen doet in de peilingen, het is tof om te horen, maar het is ook niet meer dan dat: een peiling. Wat me wel veel plezier doet, is dat ik meer en meer mensen zie en hoor die geloven in onze toekomstvisie. Die geloven dat niet het liberalisme, socialisme, nationalisme of andere -ismes de toekomst zijn, maar dat de toekomst groen zal zijn of niet zal zijn. Wij moeten veranderen, en dan heb ik het niet over staatsstructuren, maar over de samenleving als geheel.

En dat is misschien op dit moment de belangrijkste reden waarom ik geloof in het project van Groen: omdat het niet gaat over een staat of over het eigenbelang van arbeiders, ondernemers, gelovigen of wie hier geboren is of niet. Het gaat over de samenleving. Over samen-leven. #Tousensemble enzo.

Brussel en Vlaanderen hebben meer groen nodig, en dan heb ik het niet alleen over bossen, maar ook over u en ik. 
Wij hebben u nodig. Wij hebben mensen nodig die zich willen inzetten voor een duurzame samenleving en die daar een steentje voor willen verleggen. Of een steen. Of zelfs een berg als het moet, zolang het maar ecologisch verantwoord is.

Kom gerust eens babbelen. Digitaal of in 't echt. Want we gaan België groener maken. Of wie er al langer over aan 't denken was maar nu helemaal overtuigd is: word gewoon lid en leer andere groenen kennen.


Showing 1 reaction

Please check your e-mail for a link to activate your account.
  • published this page in Home 2017-04-27 12:34:27 +0200